Haber

Kurban etiyle en kolay sac kavurma tarifi! Suyunu çekince lezzet şöleni başlıyor

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiKurban bayramı sofralarının vazgeçilmezi olan sac kavurma, doğru teknikle pişirilmediğinde sert ya da lezzetsiz olabiliyor. Oysa lokum gibi, damakta dağılan bir sac kavurma yapmak sanıldığından çok daha kolay olabilir. Sac kavurmanın sırrı, etin suyunu doğru şekilde çektirmekle ilgilidir. Peki Kurban Bayramı’nda en kolay sac kavurma tarifi nasıl hazırlanır?

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
HoliganbetRize escorttrabzon Escort